Soms wordt er grond verkocht met de belofte van groot opwaarts potentieel. Die belofte komt niet altijd uit.
Meer lezenAandelen overdragen zonder alle zeggenschap direct kwijt te raken? De STAK kan daarvoor een fiscaal aantrekkelijke oplossing zijn., legt Diederik Ipenburg in deze gastblog uit.
Meer lezenVeel grote bedrijven zullen in deze tijden van corona niet ontkomen aan collectieve ontslagrondes. Wybenga Advocaten geeft vijf tips om het adviestraject goed te laten verlopen.
Meer lezenBent u failliet verklaard? Soms kan deze vervelende situatie nog worden teruggedraaid.
Meer lezenEffectiever onderhandelen? Heb ook aandacht voor (de belangen van) de ander, ook al kost dat soms moeite.
Meer lezenOnvoorziene overheidsmaatregelen, zoals die van de corona lockdown, kunnen een gebrek kunnen opleveren die vermindering van het huurgenot rechtvaardigen, aldus de Rotterdamse voorzieningenrechter.
Meer lezenEen toelichting op de tijdelijk versoepelde regels voor rechtspersonen in verband met de coronapandemie.
Meer lezenDe gevolgen van het coronavirus en de maatregelen daartegen zijn groot. Ook voor werkgevers. Lees hier wat werktijdverkorting voor jou als werkgever kan betekenen.
Meer lezenWaarom zou je in mediation gaan als procederen ook een optie is?
Meer lezenAlgemene voorwaarden hoeven echt niet moeilijk en uitgebreid te zijn. Als je ze inkort hoeven die lettertjes ook niet zo klein te zijn. Dubbel winst.
Meer lezenHoe kies je eigenlijk de juiste advocaat? Een aantal tips.
Meer lezenEen toetsing van de aanvangshuur kan voor een verhuurder vervelende gevolgen hebben. Anders dan de term doet vermoeden hoeft die toetsing niet altijd kort na aanvang van de huurovereenkomst plaats te vinden.
Meer lezenSamen sta je sterker. Ook financieel.
Meer lezenOok een meer bladzijden tellende overeenkomst die niet op iedere pagina is ondertekend heeft te gelden als akte.
Meer lezenWat zijn onroerende aanhorigheden en welk gevaar schuilt er in?
Meer lezenDe beleidsvrijheid van de faillissementscurator is niet onbegrensd en schending van verplichtingen kan leiden tot (persoonlijk) aansprakelijk.
Meer lezenWat moet u doen als een zorgverzekeraar u beschuldigt van fraude?
Meer lezenSteeds vaker worden overeenkomsten elektronisch gesloten. Partijen stellen de overeenkomst op in pdf, versturen deze per e-mail en ondertekenen deze met een digitale krabbel. Maar is de elektronisch ondertekende overeenkomst wel rechtsgeldig?
Meer lezenHet staat een huurder niet zonder meer vrij een woning onder te verhuren. De huurder is zich niet altijd bewust van de potentiele gevolgen van onbevoegde onderverhuur.
Meer lezenLaatste reminder voor bestuurders. De jaarstukken over 2016 dienen uiterlijk 31 december te zijn gedeponeerd.
Meer lezen